Wat is de oorsprong van de Heider producten?

Heider producten zijn Duits ontworpen en worden geproduceerd in China onder hoge standaarden voor product kwaliteit en belangrijker de veiligheid en het welzijn van productiemedewerkers. Heider ziet er met nadruk op toe dat werkomstandigheden en voorwaarden voldoen aan alle relevante en actuele veiligheidseisen en lokale arbeidswetten.


Waarom wordt de lichtopbrengst in Lumen niet vermeld?

Wij zien af van het gebruik van het begrip Lumen omdat wij geloven dat dit begrip niet meer voldoende betrouwbaar is. Daarnaast willen wij niet een oneerlijke concurrentie aangaan met producenten in het verre oosten en geven daarom het voorkeur aan het vermelden van het bereik. Twee zaklampen kunnen, uitgedrukt in Lumen, hetzelfde vermogen hebben terwijl deze qua performance veel kunnen verschillen. Dit komt namelijk door verschillen in de gebruikte LED driver circuit, licht frequentie en lens. Heider zijn ontworpen met veel aandacht aan kwaliteit en functionaliteit waardoor zij uniek zijn qua design en technsiche eigenschappen.

Hoe kan ik een extra batterij bestellen?

Deze kunt u op onze website bestellen via het menu – accessoires.


Wat is de levertijd?

De geschatte levertijd is tussen 1-2 werkdagen.


Met welk Koeriersbedrijf werken jullie samen?

Voor bezorgingen binnen Nederland werken wij samen met PostNL. Voor bestelling binnen Europa werken wij samen met UPS (United Parcel Service).


Hoe schakel ik over naar de functionele standen van mijn Heider zaklamp?

Om de normale verlichtingsstanden te gebruiken klikt u achtereenvolgens op de aan/uit-knop. De functionele standen, Stroboscoop / SOS / Locatiebaken, zijn zogenoemde “hidden” oftwel verborgen standen. Dit om normaal gebruik niet te belemmeren. Deze verborgen standen schakelt u in door de aan/uit-knop achtereenvolgens (3 keer) half in te drukken voordat u deze helemaal doordrukt. Na het uitzetten van de zaklamp zal deze zich binnen 3 seconden resetten tot de normale verlichtingsstand en bij het eerstvolgende gebruik starten in de hoogste stand.


Wat voor soort batterij/accu wordt gebruikt voor de Heider zaklampen?

Voor het model Heider MMX wordt een 14500 type 3,6V 800 mAh oplaadbare Li-ion batterij gebruikt. Voor de modellen Heider CFX, BBX, AGX, CSX en CB1 wordt een 18650 type 3,7V, 3000 mAh oplaadbare Li-ion batterij gebruikt.

 

Wat is het garantietermijn op jullie producten?

Op onze producten geld het wettelijke garantietermijn van 5 jaar. Voor de bijgeleverde accessoires zoals accu's en opladers geldt een garantiemijn van 6 maanden.Download de Handleiding - Klik om te downloaden